Incarcare freon aer conditionat in sectorul 4

Incarcare freon aer conditionat in sectorul 3
septembrie 7, 2017
Incarcare freon aer conditionat in sectorul 5
septembrie 7, 2017

Incarcare freon aer conditionat in sectorul 4

Incarcare freon aer conditionat sectorul 4 Giurgiului, Berceni, Oltenitei, Tineretului, Vacaresti

Contact Incarcare freon aer conditionat 0731 810 649

Dacă ultima dată când ați verificat aparatul de aer condiționat a fost acum câțiva ani, o igienizare și o verificare generală a acestuia se impun de la sine chiar acum. Sunați-ne dacă aveți nevoie de reparatii aer condiționat sector 4 și noi vă vom oferi toate detaliile de care aveți nevoie pentru a decide dacă igienizati aparatul sau doar îl verificați.

În momentul in care vom constata defecțiuni la componentele electrice, electronice sau mecanice, noi vom efectua reparația numai după ce vă comunicăm costul acesteia, bineînțeles, urmând a obține acceptul dumneavoastră cu privire la această operațiune. Asiguram un service aer conditionat sector 4 exact asa cum va doriti, adica de calitate, de incredere si la un pret bun pentru dvs.

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

Incarcare freon aer conditionat sector 6 Bucuresti, reparatii, curatare si igienizare lista modele mai jos:

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

CEA MAI NOUA OFERTA -300 lei: REVIZIE AER CONDITIONAT, CURATARE, IGIENIZARE CU SOLUTII PROFESIONALE CU SAC + COMPLETARE FREON !

Tip de serviciuPretInfo
1 Reparatii aer conditionatde la 200 LEISchimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTUde la 200 LEIPretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc300 LEIOferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.

4 Revizie Curatare Igienizare Profesionala cu spalare sac + Completare umplere freon

300 LEI
Serviciu recomandat o data la 2 ani pentru aparatele mai vechii de 4-5 ani care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!

5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara100 LEI/metru liniarDesi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat350 LEIMotivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare150 LEIAvem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Incarcare freon aer conditionat sector 4 Bucuresti, reparatii, curatare si igienizare lista modele mai jos:

Oferim service, reparatii aer conditionat si incarcare freon sector 4 pentru urmatoarele modele: Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea,.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button