Incarcare freon aer conditionat in sectorul 6

Freon aer conditionat

Incarcare freon aer conditionat sector 6 Crângasi, Ghencea, Giulesti, Drumul Taberei, Militari

Într-o gospodărie obișnuită, aparatele de aer conditionat sunt reponsabile de o parte semnificativă a consumului dvs. lunar de energie electrică.

Pe de alta parte, o unitate de climatizare murdară consumă mai multă energie, în special din cauza faptului că unitatea dvs. de aer conditionat este forțată să mearga mai intens pentru a-și crește randamentul.

În general, astfel de aparate de aer condiționat folosesc cam între 5 și 10% mai multă energie electrică daca nu sunt curatate de un expert prin serviciul de reparatii aer condiționat sector 6. Prin curățarea unității de aer conditionar cu un service aer condiționat sector 6, reduceți din consumul lunar la energie electrica si beneficiati de un aer mai curat in casa.

Contact Incarcare freon aer conditionat sector 6

În depanarea unui aparat de aer condiționat trebuie să se țină cont de faptul că acesta poate avea defecțiuni minore sau majore, însă în fiecare caz în parte deținem absolut toate piesele necesare pentru a repara cu succes un astfel de aparat prin serviciul nostru de service aer conditionat sector 6.

Beneficii Revizie, curatare, igienizare si incarcare freon aparat aer conditionat de locuinta

Indiferent că este vară sau iarnă, aerul conditionat trebuie să fie în stare bună de funcționare. De ce? Prin acea instalație se filtrează aerul pe care îl respiri tu și familia. În plus, sistemul pierde anual cca 10% din refrigerant și este bine să fie completat.

 Pentru un confort sporit, noi recomandăm curatarea si igienizare filtrului de aer și / sau de polen odată cu revizia sistemului de climatizare.

ridicare capac unitate interioara
curatare filtru aparat aer conditonat

Momentul cel mai potrivit pentru efectuarea lucrărilor de service la sistemele de climatizare este la începutul primăverii, înainte ca temperaturile să crească foarte mult !

Revitalizează-ți aerul condiționat!

Beneficiază și tu de oferta răcoroasă pentru locuinta ta: bucură-te de confort și aer răcoros pe timp de vară!

Ai nevoie de ajutor?

0731 810 649

Video Cum Facem Verificare Freon Aer Conditionat/Completare + Revizie Curatare /Igienizare Profesional, Cele Mai Bune Rezultate Pentru Dvs!

Subscribe newsletter