Incarcare freon aer conditionat in sectorul 5

Incarcare freon aer conditionat in sectorul 4
septembrie 7, 2017
Incarcare freon aer conditionat in sectorul 6
septembrie 7, 2017

Incarcare freon aer conditionat in sectorul 5

Incarcare freon aer conditionat sectorul 5, 13 Septembrie, Panduri, Cotroceni, Dealul Spirii, Sebastian, Giurgiului, Ferentari, Rahova, Ghencea

Contact Incarcare freon aer conditionat 0731 810 649

Curățarea unității de climatizare poate părea o sarcină inutilă și dificilă uneori. La urma urmei, atât timp cât vă poate menține casa răcoroasă, de ce sa mai curatati aparatul respectiv? Gresit! Curățarea regulată a unității de climatizare cu ajutorul unui service aer conditionat sector 5 aduce beneficii financiare și de sănătate pentru dvs. și familia dvs.

Îmbunătățirea eficienței aerului condiționat trebuie sa fie o prioritate pentru dvs. Curățarea aparatului de aer condiționat vă permite să folositi mai eficient acest aparat electrocasnic. Practic, inlaturand praful și resturile depuse in interiorul unitatii, il veti face mult mai usor de utilizat. Apeland la un serviciu de reparatii aer condiționat sector 5, veti avea prilejul de a vedea imediat diferenta.

Când filtrele de aer se înfundă și devin murdare, fluxul normal de aer este împiedicat, ceea ce face ca unitatea să funcționeze mai greu decât ar trebui. În plus, când praful acoperă bobina vaporizatorului, capacitatea sa de absorbție a căldurii este afectată, ceea ce reduce în continuare eficiența și capacitatea aparatului de a vă răci casa.

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

Incarcare freon aer conditionat sector 6 Bucuresti, reparatii, curatare si igienizare lista modele mai jos:

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

CEA MAI NOUA OFERTA -300 lei: REVIZIE AER CONDITIONAT, CURATARE, IGIENIZARE CU SOLUTII PROFESIONALE CU SAC + COMPLETARE FREON !

Tip de serviciuPretInfo
1 Reparatii aer conditionatde la 200 LEISchimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTUde la 200 LEIPretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc300 LEIOferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.

4 Revizie Curatare Igienizare Profesionala cu spalare sac + Completare umplere freon

300 LEI
Serviciu recomandat o data la 2 ani pentru aparatele mai vechii de 4-5 ani care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!

5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara100 LEI/metru liniarDesi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat350 LEIMotivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare150 LEIAvem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Incarcare freon aer conditionat sector 5 Bucuresti, reparatii, curatare si igienizare lista modele mai jos:

Oferim service, reparatii aer conditionat si incarcare freon sector 5 pentru urmatoarele modele: Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, .

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button