Incarcare freon aer conditionat in sectorul 1

Incarcare freon aer conditionat in sectorul 2
septembrie 7, 2017
Incarcare freon aer conditionat in sectorul 3
septembrie 7, 2017

Incarcare freon aer conditionat in sectorul 1

Incarcare freon aer conditionat sectorul 1 Aviatorilor, Aviatiei, Baneasa, Bucurestii Noi, Damaroaia, Domenii, Dorobanti, Gara de Nord, Grivita, Victoriei, Floreasca, Pajura, Pipera, Primaverii, P-ta Romana.

Contact Incarcare freon aer conditionat 0731 810 649

Aparatele de aer condiționat sunt foarte utile pentru a trece cu bine peste perioadele grele din zilele de vară. Avem nevoie întotdeauna de foarte multe cunoștințe tehnice pentru a putea intretine și repara un aparat de aer condiționat. Noi oferim un serviciu flexibil și de încredere reparații aer condiționat sector 1 și garantăm absolut pentru orice client satisfacția serviciului oferit.

Chiar dacă defecțiunea este de natură mecanică sau electronică, noi ne descurcăm în fiecare situație pentru că avem o experiență bogată în acest domeniu, stim ce trebuie facut pentru fiecare aparat de aer condiționat în parte și îi redăm funcționalitatea în cel mai scurt timp posibil.

În depanarea unui aparat de aer condiționat trebuie să se țină cont de faptul că acesta poate avea defecțiuni minore sau majore, însă în fiecare caz în parte deținem absolut toate piesele necesare pentru a repara cu succes un astfel de aparat prin serviciul nostru de service aer conditionat sector 1.

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

Incarcare freon aer conditionat sector 6 Bucuresti, reparatii, curatare si igienizare lista modele mai jos:

Preturi Servicii Intretinere Freon si Reparatii aer conditionat 2021

CEA MAI NOUA OFERTA -300 lei: REVIZIE AER CONDITIONAT, CURATARE, IGIENIZARE CU SOLUTII PROFESIONALE CU SAC + COMPLETARE FREON !

Tip de serviciuPretInfo
1 Reparatii aer conditionatde la 200 LEISchimbare senzor de temperatura, condensator pornire, etc…
2 Incarcare Freon AC 9.000-12.000 BTUde la 200 LEIPretul este valabil pentru aerul conditionat de locuinta, casa, apartament, 9.000-12.000 btu
3 Reparatie aer conditionat + incarcare freon dupa reabilitare termica bloc300 LEIOferta speciala pentru remediere pierdere freon dupa ce sa demontat unitatea exterioara, sa remontat la loc si scapa freon pe la inbinari/berc robineti unitate exterioara + reincarcare freon/umplere.

4 Revizie Curatare Igienizare Profesionala cu spalare sac + Completare umplere freon

300 LEI
Serviciu recomandat o data la 2 ani pentru aparatele mai vechii de 4-5 ani care mai racesc dar foarte greu adica nu la fel de bine ca un aparat nou curatat si plin cu freon care sufla cu 5 grade!

5 Matisare/Shimbare izolatie traseu unitate exerioara100 LEI/metru liniarDesi nu recomand acest serviciu, adica a se da cu banda alba pe afara tevile care duc la unitatea exterioara deoarece este periculos si nu are nici un efect tehnic, decat estetic(se vede frumos alb), pentru doritori pretul este 100/lei pe metru in limita in care ajung din casa!
6 Pica apa din aerul conditionat350 LEIMotivele pot fi diverse, revolvarea este una complexa, presupune revizie generala, curatare igienizare, spalare tavita condens, furtun condens, completare cu freon.
7 Telecomanda universala cu setare si livrare150 LEIAvem pe stoc 3 modele de telecomenzi universale aer conditionat, ne deplasam pentru setare si livrare.

Ne deplasam in Bucuresti sectorul 1, 2, 3, 4, 5, 6.

Incarcare freon aer conditionat sector 1 Bucuresti, reparatii, curatare si igienizare lista modele mai jos:

Oferim service, reparatii aer conditionat si incarcare freon sector 1 pentru urmatoarele modele: Aux, Neo, Platinium, SANYO, Star-Light, T klima, TOYO, YOKI, Yashido, ZASS, ZEPHIR, Inventor, Kyato, Tesla, Arctic, Samsung, Lg, Whirlpool, Nordstar, Gree, Beko, Daikin, Fujitsu, Vortex, Haier, Yamato, Hitachi, Mitsubishi, Daewoo, Midea, .

2 Comments

  1. Ghita Marius spune:

    Buna ziua,

    In afara de incarcare cu freon si igienizare, se mai presteaza si alte servicii? Spre exemplu azi a inceput sa imi curga apa din AC, acest tip de defectiuni se presteaza, de asemenea?

    Multumesc!

  2. rurcest spune:

    https://incarcare-freon-aer-conditionat.ro/ incarcare freon aer conditionat la domiciliu bucuresti

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Call Now Button